Veel Ermelose winkeliers doen deuren dicht

Foto:

Tenminste, als het aan de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo ligt.

In de afgelopen jaren heeft de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo de winkeliers in Ermelo met redelijk veel succes gestimuleerd de winkeldeuren met koud weer dicht te doen om de warmte binnen te houden. Nu het weer winter wordt, wil het NMP de winkeliers opnieuw oproepen om de winkeldeuren dicht te doen.
Heel wat winkeliers hebben tijdens koude dagen de deuren al dicht. Dat spaart veel energie en medewerkers worden minder snel ziek, de klanten winkelen lekker warm, dus goed voor het milieu en de mens. Om duidelijk aan te geven dat de deur wel dicht is, maar de winkel gewoon open, zijn er bordjes OPEN beschikbaar die de winkeliers op de deur  kunnen hangen. Bijna alle winkeliers in het centrum van Ermelo hebben zo’n bordje afgelopen jaren aangeboden gekregen. Mochten er winkeliers zijn die alsnog zo’n bordje willen, dan zijn die op te vragen bij het NMP via [email protected] . Het bordje met ophangzuigertjes wordt dan gratis bij hen bezorgd.
Klanten kunnen de winkeliers ook stimuleren om de winkeldeur dicht te houden bij koud weer door hen complimentjes te geven als zij goed omgaan met de kostbare warmte. Heeft een winkelier toch met koud weer de deuren open, dan kunt u hem wellicht attenderen op de bordjes OPEN, die op bovengenoemde wijze bij het NMP te bestellen zijn. Want u weet: de klant is koning! Zorgvuldig energiebeheer werkt ten gunste van het milieu en ten gunste van de portemonnee van zowel de winkelier als uiteindelijk ook de klant. Meer informatie www.nmpermelo.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen