Drumfanfare EDG ‘alarmeert’ oud-leden

Vlam als vanouds in gelegenheidsorkest met een openluchtconcert in muziektent ’t Weitje.

Drumfanfare EDG Ermelo wil met oud-leden in het voorjaar een openluchtconcert gaan verzorgen in de muziektent op ’t Weitje. EDG  heeft hierbij het voornemen om het concert ‘op poten te zetten’ in samenwerking met de Oranjevereniging Ermelo. 
Inmiddels tonen 42 oud-leden zich erg enthousiast. 
EDG doet via deze weg een poging oud-leden die (nog) niet zijn te bereiken, enthousiast te maken voor het initiatief. Zij worden uitgenodigd voor een informatieavond donderdag 16 januari om 19.30 uur in het verenigingsgebouw De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66. Op deze avond mogen ook andere muzikanten komen die dit gelegenheidsorkest  leuk zouden vinden, indien zij een blaas- of slagwerkinstrument bespelen.
Met het nieuwe initiatief toont Drumfanfare EDG zich springlevend. Voorzitter Henry Beukers: “De Ermelose bevolking kan op ons rekenen tijdens de traditionele momenten zoals Lampionnenoptocht, Koningsdag, Avondvierdaagse en het jaarlijkse concert.
De afgelopen jaren is EDG zelfs verder uitgebreid met de Pietenband bij de intocht van Sinterklaas en de Dickensband bij de grootste Veluwe Kerstmarkt in Ermelo.
De verschijningsvormen zijn dus divers, niet meer alleen het traditionele rood/zwart.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen