GEWIS houdt Kerstevangelisatie-actie op het Pauwenplein Ermelo 

Foto:

Tijdens de actie wordt ook 24 uur lang gebeden in de Binnenkamer. 

Traditiegetrouw staat er op de zaterdag voor kerst, dit jaar op 20 december, een grote witte tent van GEWIS (gezamenlijk evangelisatiewerk is sterk, een initiatief van de Ermelose kerken) op het Pauwenplein met allerlei kerstevangelisatieactiviteiten. 
In de tent is iedereen welkom om een praatje te maken. Voor een gratis kopje koffie of thee kan men terecht in de Oase aan de Stationsstraat, naast makelaar Van Diest. Rond het middaguur wordt er eigengemaakte soep geserveerd: op is op. Verschillende vrijwilligers hebben koekjes gebakken, met of zonder boodschap. Deze worden aangeboden aan het winkelende publiek. Om 14:45 uur is er samenzang onder begeleiding van Tijmen Worrel. Het is fijn als er dan heel veel mensen kerstliederen komen meezingen. 
Daarnaast zijn er de hele dag verschillende activiteiten zijn voor jong en oud. Naast dieren aaien, kun je schilderen onder leiding van Yvonne van de Velden. Kunstenaar Jo Aerts zal een ijssculptuur maken over het thema. Tijdens de actie wordt er vierentwintig uur lang gebeden in de Binnenkamer (achter de VVV op het Molenaarsplein). Iedereen die wil meebidden kan zich opgeven via de website www.ermelo.24-7gebed.nl.  
39en-banner-sterrenschool
Bijbelgetrouw onderwijs en opvang
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen