Koud, guur, donker en somber? Maak het gezellig met De Bijzondere Winkel Ermelo!

De Bijzondere Winkel die sinds 11 september huist aan de Fokko Kortlanglaan 4, heeft een ruim assortiment in hartverwarmende artikelen. 

De dagen worden korter, donkerder, kouder en guurder. Het seizoen om het thuis gezellig en sfeervol te maken. Wat is er dan fijner om je op de bank te nestelen in een warme plaid tegen een paar dikke kussens, open haard aan, glaasje wijn erbij en te mijmeren bij de gloed van kaarslichtjes.
De Bijzondere Winkel heeft werkelijk alles in huis voor elke portemonnee om die gezelligheid en warmte te creëren in huis. Of het nu plaids in diverse soorten, maten materiaal en kleurstellingen zijn, poncho’s van fleece of wol, gebreid of gehaakt , warme vesten, unieke patchwork wollen vesten uit Nepal, handschoenen tot pantoffels.
r0jwtdidg64gfh49expsk5njp
il8vxd27zhq6fekk90dtwh06q
Of de diverse woonaccessoires als windlichten, een ruim aanbod in de mooiste kussens, kaarsen tot karpetten van verschillend materiaal en in allerlei kleurvarianten, kannen, kruiken tot glaswerk.
smgzm0c3mzhe04uqzo5xh9xw2
bkelmmczgr7iz121litdxnm44
a7qd9t0zr0atk2c9auy7amm7g
Laat je daarnaast verrassen door ‘AJÉ more than outdoor’ collectie in De Bijzondere Winkel. Het gaat om een mooie en comfortabele collectie kleding, laarzen en accessoires van veel bekende merken zoals Dubarry, voor mensen die houden van het betere buitenleven.
De Bijzondere Winkel is een initiatief van Alie van de Mheen in samenwerking met Jannie en John Martens en hun zoon Elroy. Alie en Jannie zijn het gezicht van De Bijzondere Winkel, en John en Elroy van de zaak in woning-en projectinrichting ‘In Between’, die met de ‘shop-in-shop’ formule onderdak heeft gevonden op de bovenverdieping van het pand aan de Fokko Kortlanglaan 4. De Bijzondere Winkel is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. 
In Between
In Between is gespecialiseerd in het bedenken van creatieve oplossing voor de meeste uiteenlopende situaties. Zo is er een ruime keuze in gordijnen, vitrage, inbetweenstoffen, vouwgordijnen, ophangsystemen, paneelgordijnen, tapijt, harde vloerbedekking, karpetten, binnenzonwering, shutters en slaapcomfort. 
In Between is open op afspraak, tel: 06-81466313 of 06-55326724. Zie ook: www.inbetweenathome.nl
nkc160bymvl12y7wvvp3cky69
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen