Annalien Lingerie & Beenmode Ermelo ‘overvallen’ met etalageprijs van ‘Da Vinci Etaleert’

Vanmiddag kwam een grote groep kunstenaars van ateliers en galerie Leonardo da Vinci aan eigenaren Corlien Kiezebrink en Anja Dijkstra de prijs uitreiken.Corlien en Anja waren compleet verrast. Zeer vereerd bovendien, want het is al voor de vierde maal in de geschiedenis van de Kunstroute van ateliers en galerie Leonardo da Vinci, dat hun etalage in de prijzen valt. Drie maal de eerste prijs en een keer de publieksprijs.

Topwerk
De prijs, een keramiekschaal, werd de dames overhandigd door kunstenaar Ria Nijenhuis die tevens voor het ontwerp tekende. Corlien en Anja etaleerden het kunstwerk van Tiemo Sytsma, drie drieluiken, op een prachtige manier. Ria: “Het ziet er hier altijd zo netjes uit in de etalage, ze maken er echt een topwerk van.” Corlien en Anja beloofden de kunstenaars dat de schaal een prominente plek krijgt in de winkel.
bz182kyoalwdlrfm95nk7ors6
Jonker Herenmode op twee, Hizi Hair op drie
De etalageprijs is een waardering voor de ondernemers waar ‘Da Vinci Etaleert’ exposeert in de etalages gedurende de maand oktober.  Dit jaar zijn dat bijna 35 winkeliers in de Stationsstraat en De Enk. Deze keer was het aan de da Vinci-kunstenaars om uit te maken welke winkelier het kunstwerk het mooist heeft geëtaleerd. Vanzelfsprekend mochten ze niet op een etalage stemmen waar hun eigen kunstwerk hangt. Het was een nek-aan-nek race. Annalien scoorde namelijk één punt meer dan nummer twee, Jonker Herenmode. De etalage van Kapsalon Hizi Hair was goed voor de derde plaats. 
ya6i64f7u2fijsb1n9vtm8ova
pfo42qsg6gcmuncc5psjg8djj
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen