Eén-Ermelo presenteert top 10 van de kandidatenlijst

Foto: één-ermelo

De nieuwe politieke partij één-Ermelo heeft haar kandidatenlijst vastgesteld. voorzitter van één-Ermelo Moniek Zonneveld: “Ons verkiezingsprogramma en enthousiasme heeft aanstekelijk gewerkt. We hebben maar liefst veertig Ermeloërs op onze kandidatenlijst staan.”

Dit bericht één-Ermelo.

Vijf achttienjarigen
Moniek vervolgt: “Ik ben daar heel blij mee want de kandidatenlijst is een goede afspiegeling van Ermelo. Naast veel vrouwen bevat onze lijst ook vijf zeer betrokken achttienjarigen, waaronder twee bestuursleden van de Ermelose jeugdraad.”

Lijsttrekker
De lijsttrekker van één-Ermelo is Henri Luitjes en daarmee kiest de partij voor ervaring. Luitjes is geboren en getogen in Putten en was twaalf jaar fractievoorzitter voor Wij-Putten. “Ik heb mij als volksvertegenwoordiger altijd ingezet voor een integer gemeentebestuur waarbij het belang van de inwoners centraal staat. Deze ervaring ga ik inzetten om te voorkomen dat Ermelo haar zelfstandigheid verliest als gevolg van het gedoe in het
gemeentebestuur.”

Nummer twee
De nummer twee op de lijst is Daniëlle Terpstra. “Als betrokken Ermeloër en lokale ondernemer vind ik het belangrijk dat de Ermeloër weer meetelt. We gaan het samen doen en daarom is mijn credo: ‘minder vinden, meer vragen’.”

Top 10
De top 10 van de kandidatenlijst bestaat verder uit: Peter Garritsen, John Dooijewaard, Alies Vrijhof, Charis Baard, Moniek Zonneveld, Jean-Paul Wiedenhoff, Annemieke Helling en Abdulahad Al Qas.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen