Progressief Ermelo heeft kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen compleet

Foto: Bert Visser

De Algemene ledenvergadering van Progressief Ermelo heeft dinsdag 12 oktober de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld.

Dit bericht Progressief Ermelo.

In de voetsporen van Anneke Knoppert
Zoals verwacht staat Evelien Kars op de eerste plaats en treedt daarmee in de voetsporen van Anneke Knoppert, de huidige fractievoorzitter van Progressief Ermelo. Anneke heeft besloten om na 10 jaar raadslidmaatschap niet meer in de raad te willen terugkeren.

Bert Visser en Rob Onderweegs
Evelien Kars maakt op dit moment al deel uit van de raadsfractie evenals René Arts, nummer 2 op de kandidatenlijst. Twee van de huidige fractievertegenwoordigers, Lida Veenstra en Frans van de Visse bezetten de plaatsen 3 en 4 op de lijst. De plaatsen 5 en 6 worden ingenomen door twee ‘nieuwe’ mensen, Bert Visser en Rob Onderweegs. De eerste zes vormen zo een mooie mix van ervaring en nieuw.

Van vele markten thuis
In de huidige raadsperiode heeft Evelien zich laten kennen als een enthousiast en kundig raadslid, voortdurend op zoek naar samenwerking met andere fracties, zowel binnen als buiten de coalitiepartijen. Zij heeft het raadslidmaatschap lange tijd gecombineerd met haar werk als manager bij de Stichting peuterspeelzaalwerk. Sinds kort werkt zij bij een bedrijf op het gebied van innovatieve opslag van duurzame energie. Kortom, Evelien is van vele markten thuis en zet die ervaring graag in als lijsttrekker van Progressief Ermelo.

De volledige kandidatenlijst vindt u op www.progressiefermelo.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden