Politieke partijen Ermelo ‘kruipen bij elkaar in de tent’

Wat was het afzien vandaag, zaterdag 17 maart, voor de politieke partijen tijdens de laatste verkiezingsmarkt op het Pauwenplein in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Te koud
Door de gure oostenwind liet het publiek het massaal afweten. Wie wel de kou trotseerde nam een narcis, knuffel of warme drank of soep dankbaar in ontvangst. Maar tijd nemen voor een uitgebreid onderonsje om naar de standpunten van de partij te luisteren was het gewoonweg te koud voor.

Stoer
Stoer als de politici en hun aanhang waren lieten ze zich niet kennen, ze bleven proberen de enkele voorbijgangers voor hun zaak te winnen. Of vermaakten elkaar voor de kraampjes. Maar vaker dromden ze samen bij elkaar in de partytent of onder de luifel waar heaters een aangename warmte verspreidden, onder het genot van een een hapje en een drankje, warme kom snert, -chocomelk tot glühwein.

Door de straat racen
Ermelo-Liberaal zette de winkel in om het publiek te verwelkomen. Sowieso racete lijsttrekker Désirée Meijsen op en neer de Stationsstraat. Haar dochter had het verkiezingsbord met de de afbeelding van haar moeder namelijk prominent voorop de segway bevestigd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen