BurgerBelangen Ermelo trakteert bewoners Henriëtte van Heemstrahuis op orgelconcert

Foto: Grietje-Akke de Haas

Ter ere van De Week van Zorg en Welzijn, maandag 12 tot en met de 17 maart, richt BurgerBelangen Ermelo de aandacht de zorgtehuizen in Ermelo, een idee van Hans Beek, kandidaat nummer 9 op de lijst van BurgerBelangen Ermelo voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart.

Zo werden vanmiddag, woensdag 14 maart, de bewoners met een visuele beperking van Henriëtte van Heemstrahuis getrakteerd op een orgelconcert door Hendrik Loosman van Content Orgels uit Ermelo.

Sympathie kweken
“We willen met deze leuke actie sympathie kweken onder de doelgroep”, legde Hans Beek uit terwijl het publiek trakteerde op een cupcake, “want deze mensen horen er ook bij.” Gerard Lam voegde eraan toe: Bovendien vindt BurgerBelangen Ermelo dat de verkiezingen niet alleen een serieuze zaak is. “Het is ook een feest omdat we mogen en kunnen stemmen. Er zijn immers nog genoeg landen waar men helemaal niet mag stemmen, of maar op één partij.”

Programma
Afgelopen maandag ging BurgerBelangen Ermelo op de koffie bij de Herbergier en woensdagmorgen bij de Arcade. Morgen zijn het Hospice en de Baanveger aan de beurt, vrijdag De IJsvogel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden