Ondernemend Ermelo zoekt de Dialoog met een uitdagend Politiek-Ondernemersdebat!

Het ondernemersdebat in 2014.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Op 21 maart worden er weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Een weer verwachtingsvol moment voor politici, maar ook een belangrijk moment voor de ondernemers van Ermelo. Komen wensen, ideeën en belangen met elkaar overeen of zijn de tegenstellingen te groot?

Strijdtoneel
De Bedrijvenkring Ermelo (BKE) wil daarover, juist nu voor de verkiezingen, de dialoog met elkaar aangaan. Dinsdag 13 maart is de Dialoog het strijdtoneel van het Ermelo’s Politiek-Ondernemersdebat. Onder leiding van dagvoorzitter Arnoud Leerling zullen aan de hand van vragen, stellingen en korte pitches ondernemers en politici met elkaar in de slag over actuele Ermelose zaken maar ook topics die de komende raadsperiode op de rol staan.

Een niet te missen avond
Heeft u zelf onderwerpen die u ter discussie wilt stellen, mail dan naar onderstaand adres. Kortom, een niet te missen avond voor alle ondernemers in Ermelo. De BKE is initiator van deze avond, maar heeft tevens de Jonge Ondernemers Ermelo en de Centrumondernemers uitgenodigd.

Vol = vol
Wees er snel bij want vol = vol! Het debat zal plaatsvinden op dinsdag 13 maart om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Locatie De Dialoog Ermelo. Ondernemers die hierbij aanwezig willen zijn kunnen zich tot 8 maart aanmelden bij [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden