BurgerBelangen Ermelo pakt 2x succesvol uit met Rupsje Nooit Genoeg

Zet André Verhagen van Poppentheater het @penstaartje met zijn pop Jasper voor publiek in de leeftijd van 3 tot 6 jaar, succes gegarandeerd. Dat weet ook BurgerBelangen Ermelo die de poppenspeler uit Ermelo vandaag, woensdag 28 februari, had uitgenodigd voor een voorstelling in Museum Het Pakhuis. 

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Feestje
Het werden zelfs twee voorstellingen, want de eerste was in een mum van tijd volgeboekt. Gerard Lam, voorzitter van BurgerBelangen Ermelo heette het jonge publiek welkom. “Het is dan wel verkiezingstijd, maar daarom hoeven we niet altijd even serieus te zijn. We willen ook feestjes organiseren voor alle leeftijden, zoals vanmiddag.”

Aan de lippen
Het grut, en de ouders ook trouwens, hingen van het begin tot het eind aan de lippen van de poppenspeler, zo wist André met zijn maatje Jasper ze te boeien met de avonturen van Rupsje Nooit Genoeg.

Hij is zo vrolijk en vrij
Spannende avonturen die gepaard gingen met uitroepen van ongeloof, schrik, schatergelach tot opgetogen gejoel. Meezingen met André en Jasper mocht ook, en zelfs dansen en rondjes draaien. De armen daarnaast fladderend hoog in de lucht. “Hij is zo vrolijk en vrij.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden