Progressief Ermelo organiseert thema-avond over Wonen en Groen

Foto: Progressief Ermelo

Progressief Ermelo organiseert op dinsdagavond 6 maart een thema-avond met als onderwerp ‘Wonen en Groen in Ermelo, ontwikkelingen door de jaren heen’.

Hans van Dijk (kenner van historisch Ermelo), Gert Schuurman (Natuur- en MilieuPlatform Ermelo) en Jan Jaap Kolkman (o.a. lid van het nationale Expertteam Eigenbouw) zijn de gastsprekers.

De eerste twee sprekers zullen aan de hand van veel historisch beeldmateriaal laten zien hoe het wonen in Ermelo zich heeft ontwikkeld. Hierbij wordt aandacht besteed aan zowel de woningen zelf als aan de woonomgeving.

De derde spreker gaat in op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van wonen – ontwikkelingen die ook in Ermelo hard nodig zijn. Ermelo heeft namelijk een groot tekort aan geschikte woningen voor verschillende doelgroepen. En wat is toekomstvast bouwen? Vernieuwing is nodig want de huidige manier van ontwikkelen en bouwen blijkt in ieder geval al enige tijd niet meer aan de huidige vraag te voldoen.

Progressief Ermelo zal dan ook graag met de gastsprekers en andere aanwezigen in gesprek gaan over de vraag wat er aangepast moet worden aan het woningbouwbeleid in Ermelo.

  • Iedereen is welkom op 6 maart vanaf 19.30 uur in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden