Progressief Ermelo scoort volle bak met PubQuiz

“Eigenlijk hebben we een te volle bak”, grijnsde Bea van ’t Hul terwijl ze bijna klem zat tussen het PubQuiz-minnende publiek in Bruijn Café, gisteravond, dinsdag 20 februari. Als raadslid voor Progressief Ermelo was zij mede-organisator van de PubQuiz die was bedacht en werd gepresenteerd door Henk ter Haar.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Yvonne Betten voorspelde wellicht winst voor Progressief Ermelo met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart: “Als we nu ook nog de stemmen van alle mensen die hier vanavond zijn krijgen.”

Pittig
Aan de PubQuiz namen 15 teams deel die pittige rondes kregen voorgeschoteld, waarbij hun kennis aan de hand van foto’s, vragen, film-, TV- en muziekfragmenten werd getest. De meest uiteenlopende onderwerpen passeerden de revue. Dat varieerde van het herkennen van Ermelose gebouwen tot gemeentewapens van diverse plaatsen en van de datum van de opening van de schaapskooi tot vragen over de landelijke politiek.

Frustratie
De frustratie over de moeilijkheidsgraad was onder de strebers soms groot : “Ik vind dit echt *@#$%^&-vragen!”

Promotie
Natuurlijk promootte Progressief Ermelo zich prominent zoals gewoon is aan de vooravond van de verkiezingen.  Via een flatscreen tv, het verkiezingsprogramma op alle tafels en door de kandidaten te presenteren tijdens de pauze.

Uitslag

  1. team ErmelovanNu
  2. team BettenPE
  3. team René Arts

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden