CDA Ermelo organiseert hardloopronde door wijk West

Foto: CDA Ermelo

Net als 4 jaar geleden organiseert het CDA Ermelo een hardloopronde door wijk West. De partij van de samenleving hoopt daarmee de succesvolle editie van vier jaar geleden dunnetjes over te doen.

De hardloopronde vangt aan op zaterdag 24 februari om 11:00 uur. De start van het evenement ligt dit maal aan de Lijsterlaan, tegenover de basisschool de Arendshorst.

In ’t hart van West
CDA Ermelo organisator en woordvoerder sport van der Weide vertelt enthousiast: “Vier jaar geleden startten we de hardloopronde voor Dindoa, maar dit keer starten en finishen we echt midden in wijk West. In het hart van West kan je wel stellen. Al met al lopen we ruim 4 kilometer.”

Boost aan wijk West
Doel van de hardloopronde om zowel het thema sport als wijk West op de kaart te zetten. Van der Weide besluit: ‘Deze hardloopronde geeft ons als CDA Ermelo de kans om ook ons eigen steentje bij te dragen aan de sport en beweegdoelstellingen voor Ermelo. Daarnaast is het gewoon leuk om te doen. Het is een activiteit om een boost te geven aan wijk West, en het belang van sport voor de Ermelose samenleving op de kaart te zetten. De hardloopronde van vier jaar geleden smaakte naar meer.”

  • Na afloop wordt er erwtensoep en drinken uitgedeeld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden