CDA Ermelo organiseert gratis historische huifkartocht

Foto: CDA Ermelo (bewerkt)

CDA Ermelo organiseert op zaterdag 3 februari een gratis huifkartocht door Ermelo. Onder begeleiding van een gids van de Oudheidkundige vereniging Ermelo kan zowel jong als oud Ermelo (nog) beter leren kennen.

Het CDA Ermelo heeft Albert van Diest van de Aalbertshoeve bereid gevonden om met huifkar door het dorp te trekken.

Kandidaat raadslid Daphne Visser is de figuurlijke kartrekker van het evenement. Ze vertelt enthousiast: “Het lijkt ons ontzettend tof om in een huifkar door Ermelo te trekken en van de Ermelo-gids meer verhalen over Ermelo te horen. Daarnaast is het gewoon een leuk event. Hoe vaak zit je nou in een huifkar? Tractor voor, huifkar er achter, mooie verhalen over Ermelo. Prachtig.”

Aanvangstijden
De huifkar maakt 3 rondes van een half uur door Ermelo. Aanvangstijden zijn 13:30, 14:15 en 15:00 uur. “Op deze manier willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven in te stappen!”, stelt Visser.

Aanmelden
Aanmelden kan door je op 1 van de beschikbare tijden in te schrijven in de winkel van het CDA Ermelo aan de Stationsstraat 66b (tegenover de Akropolis) of door een email te sturen naar [email protected]. De tocht gaat van start voor de CDA winkel en er zijn dus geen kosten aan verbonden. Visser besluit: “Wees er op tijd bij, want vol is vol!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen