CDA Ermelo trapt campagne af met opening van eigen winkel

Vanaf morgen, zaterdag 20 januari, tot de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart kan iedereen weer terecht in de eigen winkel van CDA Ermelo. Vanmiddag werd de winkel onder grote belangstelling van de eigen aanhang feestelijk geopend.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

De CDA Ermelo-winkel is gevestigd in de Stationsstraat tegenover Grieks restaurant Akropolis (Stationsstraat 79).

Patent op ‘strikken’
CDA Ermelo heeft kennelijk patent op ‘het strikken’ van kersverse CDA Tweede Kamerleden om de aftrap van de campagne op te luisteren. Want had Mona Keijzer vier jaar terug de eer, deze keer was het de beurt aan Anne Kuik, die woordvoerder is voor het MBO, Ontwikkelingssamenwerking, Preventiebeleid in de volksgezondheid en op prostitutiebeleid/mensenhandel.

Ook voor kids
Het strak vormgegeven pand is huiselijk ingericht met spullen die die beschikbaar zijn gesteld door Kringloopwinkel Ermelo. Bovendien zijn ook kinderen welkom om zich te vermaken in de ballenbak van Boerderij-Pret en in het kinderhoekje, terwijl de ouders hun vragen kunnen stellen aan de CDA-leden die de winkel tijdens de openingstijden bemannen.

Partij van de samenleving
“Mensen kunnen binnenlopen voor de gezelligheid”, lichtte Jan Brand toe”, als ze vragen hebben of ergens mee zitten. “Wij als CDA Ermelo willen graag in gesprek komen met de Ermeloers. Want als partij van de samenleving kom je dan te weten wat er leeft, net als dat we daar achter proberen te komen met onze straat-voor-straat-actie.”

Deel uitmaken van
“Maar ook als je het koud hebt mag je binnen komen lopen voor een kop koffie of thee. Want met deze winkel willen we laten zien dat we als CDA Ermelo deel uitmaken van de samenleving.”

Schouder aan schouder
Ook VVD Ermelo-orakel Cock Andraea hief het glas op de opening van de CDA Ermelo- winkel. “Als partijen moeten we schouder aan schouder staan, want je moet het met zijn allen doen.” Wethouder Klappe van Progressief Ermelo verklapte dat hij kwam ‘spioneren’. Op de vraag wanneer zijn partij de verkiezingscampagne aftrapt, vertelde Klappe dat Progressief Ermelo dat niet doet. “Wij doen immers al vier jaar ons best, en niet alleen in campagnetijd”, grijnsde hij.

Openingstijden
De CDA Ermelo-winkel is geopend op dinsdag van 9.30 – 12.00 uur, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 13.00 – 17.30 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen