De fractie van het CDA Ermelo is weer compleet

Vlnr: Cor Louwerse, Bart Willemsen, Marjan van Noort-Nap, Ad de Kort en Nero de Boer.
Vlnr: Cor Louwerse, Bart Willemsen, Marjan van Noort-Nap, Ad de Kort en Nero de Boer.
Foto: CDA Ermelo

De fractie van het CDA Ermelo is weer compleet. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 kreeg de partij 5 zetels van de kiezer. Afgelopen zomer gaven gekozen raadsleden Jander de Blauw en Sarojini Ramasray aan te stoppen. Zij vonden dat het raadslidmaatschap te zwaar weegt in combinatie met hun baan, studie en privéomstandigheden. De christendemocraten moesten dus op zoek naar twee vervangers.

Dit bericht het CDA Ermelo.

Over Marjan en Ad
Deze zijn gevonden in de personen van Marjan van Noort-Nap en Ad de Kort. Marjan van Noort-Nap is 47 jaar is getrouwd, heeft twee kinderen en is verpleegkundige. Samen met haar man is ze eigenaar van de Herbergier, een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Ad de Kort is bestuurslid van Wijkvereniging West en was secretaris van het bestuur van het CDA Ermelo.

Zin in
Beiden hebben zin in hun nieuwe uitdaging. Van Noort-Nap: “Ik vind het belangrijk om generaties met elkaar in verbinding te brengen. Dat ouderen een plek hebben in de samenleving en ze zich gezien en gehoord voelen”. De Kort vult aan: “Graag lever ik via de gemeenteraad een bijdrage om onze gemeente een dorp te laten zijn waar het goed wonen en werken is, voor de huidige en toekomstige generatie”.

Afscheid
Met de komst van de twee nieuwelingen is de fractie weer compleet en op volle sterkte. De komende raadsvergaderingen wordt afscheid genomen van de twee scheidende raadsleden en worden de nieuwelingen beëdigd.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen