Liesbeth Bronkhorst is de nieuwe voorzitter van Progressief Ermelo

Liesbeth Bronkhorst.
Liesbeth Bronkhorst.
Foto: Progressief Ermelo

Tijdens de Algemene ledenvergadering van Progressief Ermelo op 18 april is Liesbeth Bronkhorst unaniem gekozen tot voorzitter van het bestuur.

Dit bericht Progressief Ermelo.

Liesbeth maakt al enige jaren deel uit van het partijbestuur en is daarmee goed voorbereid op haar nieuwe rol als voorzitter. Liesbeth woont sinds 1966 in Ermelo met uitzondering van de 4 jaar dat zij HBO natuur- en bosbeheer studeerde in Velp. Na diverse banen bij o.a. Staatsbosbeheer en de Kon. Nederlandse Hippische Sportbond is zij nu werkzaam als directeur-bestuurder van de Stichting Stad & Natuur Almere. Deze stichting verbindt mens en natuur d.m.v. programma’s voor natuurbeleving, natuureducatie en meedoen in het groen. Daarnaast is zij lid van meerdere besturen in het
sociale/groene domein.

Afscheid van Bea van ’t Hul 
Tijdens de ALV werd ook afscheid genomen van vertrekkend voorzitter Bea van ’t Hul. Bea is vanaf 2012 in verschillende functies actief geweest voor Progressief Ermelo; lid van de steunfractie, fractievertegenwoordiger, raadslid, secretaris van het bestuur en de afgelopen 4 jaar als voorzitter. Ook organiseert zij ieder jaar in november samen met de ChristenUnie de Ermelose Natuurwerkdag. Gelukkig keert Bea de partij niet de rug toe, maar zal ze zich als actief lid blijven inzetten voor een groen en sociaal Ermelo.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen