Eén-Ermelo viert eerste verjaardag en presenteert nieuwe bestuursleden

Abdulahad Al Qas, Dimitri Poos, Moniek Zonneveld-Bosch, Jean-Paul Wiedenhoff en Anne Dragt.
Abdulahad Al Qas, Dimitri Poos, Moniek Zonneveld-Bosch, Jean-Paul Wiedenhoff en Anne Dragt.
Foto: één-Ermelo

Afgelopen week hield één-Ermelo haar eerste algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering namen de raadsleden Alies Vrijhof en Henri Luitjes afscheid van het bestuur.

Dit bericht één-Ermelo.

Nieuwe bestuursleden
Hun plaatsen worden ingenomen door Abdulahad al Qas en Dimitri Poos. Al Qas is een zeer betrokken en jong politicus in de dop. Hij is ook voorzitter van de jongerenraad van Ermelo. Poos is in totaal tien jaar raadslid geweest in Voorburg en Ermelo. Het bestuur bestaat verder uit Moniek Zonneveld-Bosch (voorzitter), Anne Dragt en Jean-Paul Wiedenhoff.

Eerste verjaardag
Tijdens de vergadering werd ook uitvoerig stilgestaan bij de eerste verjaardag van de één-Ermelo fractie in de gemeenteraad. Wiedenhoff nam aan de hand van foto’s het politieke jaar door. Hieruit bleek dat er al veel werk is verzet door de fractie van één-Ermelo. “Maar we zijn er nog niet”, aldus Wiedenhoff. De aanwezigen vonden dat vooral rond woningbouw en de gemeentelijke bestuurscultuur nog veel moet gebeuren. “Genoeg werk nog voor fractie en wethouder”, concludeerde voorzitter Zonneveld-Bosch.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen