Ermelose Jongerenraad: ‘Lijkt het jou ook heel leuk om eens lekker je mening te geven?’

Foto: Ermelose Jongerenraad

Woensdag 8 maart vond opnieuw het Ermelose Jongerendebat plaats, georganiseerd door de Ermelose Jongerenraad. Na het grote succes van de vorige editie was ook de opkomst bij deze debatavond weer fantastisch, en dus werd er weer volop gedebatteerd.

Dit bericht de Ermelose Jongerenraad

Wethouder Sarath Hamstra
Ditmaal vond het debat plaats onder leiding van wethouder Sarath Hamstra. Verschillende actuele onderwerpen met betrekking tot zowel Ermelo, als heel Nederland en de provincie Gelderland kwamen aan bod. Dat laatste kon natuurlijk niet ontbreken zo vlak voor de provinciale verkiezingen.

Vonken
Ook deze editie vlogen de vonken er weer vanaf, en bleef er tussendoor genoeg ruimte over voor een goede grap. Dit maakte het soms erg lastig voor de jury, bestaande uit enkele enthousiaste raadsleden, om bij elk debat weer een winnaar te kiezen. Dit ging natuurlijk gepaard met enkele tips voor de debatterende jongeren. De avond werd gezellig afgesloten met een drankje voor elke deelnemer. Kortom: wederom een zeer geslaagde en bovendien leerzame avond. Alle reden dus voor een vervolg.

Kom ook gezellig langs!
Ben jij nou een jongere woonachtig in Ermelo, en lijkt het jou ook heel leuk om eens lekker je mening te geven op een laagdrempelig niveau en je debatvaardigheden eens flink op te schroeven? Houd de socials van de Ermelose Jongerenraad dan vooral in de gaten en twijfel niet om de volgende keer gezellig langs te komen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen