VVD Noordwest-Veluwe zoekt lokaal nieuw politiek talent

Foto: VVD

Ben je liberaal voelend en denkend? En voel je je betrokken bij lokale politieke onderwerpen? Wil je je inzetten voor een liberale samenleving? Meld je dan aan bij de lokale VVD in je woonplaats. De VVD in Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten is op zoek naar nieuw politiek talent.

Dit bericht de VVD Noordwest-Veluwe.

Digitale workshop
Ter kennismaking biedt de VVD Noordwest-Veluwe digitaal de workshop Liberalisme I aan, waarmee liberaal voelende en denkende inwoners kennis kunnen nemen van het ontstaan van het liberalisme, de liberale stromingen en de kernwaarden van het liberalisme.

Politieke carrière
Deze workshop kan het begin worden van een politieke carrière als volksvertegenwoordiger en bestuurder op lokaal, provinciaal en nationaal niveau. Volgend jaar maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats in jouw gemeente. Als de workshop jou overtuigt dat de VVD de partij is voor mensen, die wat van hun leven willen maken, dan kun je (als lid van de VVD) meedoen aan het opleidings- en trainingstraject dat het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe aanbiedt aan kandidaten op de VVD Kieslijst in Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten.

Aanmelden voor 7 mei
De workshop vindt digitaal plaats op vrijdagavond 14 mei. Je kunt dus deelnemen vanuit eigen huis. Er zijn geen deelnamekosten aan verbonden. Meld je voor 7 mei per mail aan bij Gonny Otter, ons bestuurslid met de portefeuille Opleidingen & Talentmanagement: [email protected] Vermeld bij je aanmelding in welke gemeente je woont. Eerst deelnemen, dan lid worden en vervolgens je voorbereiden op een start als liberaal volksvertegenwoordiger. Wat een uitdaging!

Sander Janssen
Sander Janssen, VVD gemeenteraadslid in Hengelo, leidt de workshop. Sander is als docent verbonden aan De Haya van Somerenstichting, het opleidingsinstituut van de VVD.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen