CDA Ermelo organiseert de ‘Wat Kan Beter Bijeenkomst’

CDA Ermelo-fractievoorzitter Sarath Hamstra.
Foto: CDA Ermelo

Op dinsdag 20 april organiseert het CDA Ermelo de Wat Kan Beter Bijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt digitaal georganiseerd met als doel om meningen en tips op te halen voor het verkiezingsprogramma.

Input voor de jaren 2022 en 2026
De christendemocraten schrijven op dit moment aan het verkiezingsprogramma voor de jaren 2022-2026 en halen hiervoor zoveel mogelijk input op. Voorzitter van de programmacommissie Adriaan van der Sluijs: “Op dit moment gaan wij in gesprek met vrijwilligers en bestuursleden van verenigingen, kerken, ondernemers, culturele organisaties, het onderwijs, de zorg en nog veel meer organisaties. Toch zijn er altijd mensen en meningen die we missen. Op deze manier willen we iedereen de kans geven om hun mening mee te geven.”

Heb jij goede ideeën of Tips?
Fractievoorzitter Sarath Hamstra vult aan: “In 2017 organiseerden wij een bijeenkomst in Groevenbeek voor iedereen die graag zijn of haar mening wilde laten horen. Helaas kan dit niet door Corona, dus organiseren wij een online bijeenkomst. We hopen dat iedereen die goede ideeën heeft, tips of zaken waar ze tegen aanlopen zich opgeeft.”.

  • De online bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 april en begint om 19.30 uur. Aanmelden kan via [email protected] of via 0643574151.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen