VVD Noordwest-Veluwe organiseert workshop Liberalisme voor zwevende kiezers

Organisator Gonny Otter uit Harderwijk samen met docent Peter Janssen uit Hengelo.
Foto: VVD Netwerk Noordwest-Veluwe

Inwoners in Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten, die nog twijfelen op welke politieke partij te stemmen, kunnen hun kennis tijdig verrijken door deel te nemen aan de Workshop Liberalisme op woensdagavond 17 februari aanstaande.

Dit bericht het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe.

Gratis digitale Workshop
De verkiezingen naderen. Het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe wil vooral zwevende kiezers daarbij helpen door hen een gratis digitale workshop aan te bieden.

Ook voor niet leden
Wil je echt weten waar het liberalisme voor staat? Wat de kernwaarden zijn? Welke stromingen er zijn binnen het liberalisme? En wat het verschil is met socialisme en confessionele stromingen? Deze en andere vragen komen aan bod in de Workshop Liberalisme, die het VVD Netwerk normaliter jaarlijks aanbiedt aan nieuwe leden. “Leden kunnen ook deelnemen, maar we richten ons nu vooral op niet leden. Elke inwoner is welkom, ongeacht welke politieke keuze de deelnemer ook gaat maken,” licht Netwerkbestuurder Gonny Otter toe.

Aanmelden
De Workshop Liberalisme wordt gegeven door Sander Janssen, VVD gemeenteraadslid in Hengelo en docent bij de Haya van Somerenstichting, het opleidingsinstuut van de VVD. Door de digitale aanbieding via ZOOM geldt er geen deelnamebeperking. Wel vooraf even per mail aanmelden bij Gonny Otter, bestuurslid van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe. Haar mailadres is [email protected] Dat kan tot 10 februari. Je ontvangt tijdig een link naar de Workshop Liberalisme. De workshop begint op 17 februari om 20:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden