Progressief Ermelo gaat aan de wandel, het liefst met u!

De fractie van Progressief Ermelo.
Foto: Harro Bannink

“Door Corona is een aantal dingen minder goed te regelen, zoals ons politieke spreekuur. Het spreekuur is voor ons als raadslid een goed moment om met u in gesprek te komen over iets dat u belangrijk vindt. We snappen dat iedereen wat voorzichtig is, terwijl er nu juist zoveel speelt en een gesprek veel opheldering kan geven.”

Dit bericht Progressief Ermelo.

Uw verhaal
Het persbericht vervolgt: “Dus hebben we iets bedacht om toch goed met u in gesprek te kunnen: we gaan aan de wandel. Met u. Om tijdens het wandelen te praten over een onderwerp dat u belangrijk vindt. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten: wij horen wat er speelt en we zetten de nodige stappen terwijl we genieten van het moois van Ermelo. En het belangrijkste: u kunt aan ons uw verhaal kwijt.

Wie wil?
Wie wil? Het mag over van alles gaan! Over de sportvereniging, de basisschool, het groenonderhoud, de fietspaden, welzijnswerk, leegstaande winkels, woningbouw, Corona, en ga zo maar door… .¬†En uiteraard houden we ons aan de Corona voorschriften.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via [email protected] of u kunt bellen naar onze fractievoorzitter Anneke Knoppert (06-42637258). Wij zijn benieuwd! Tot gauw. Wilt u liever niet wandelen, maar wel met ons in gesprek? Dat kan uiteraard ook! Geheel Corona proof!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden