Progressief Ermelo blijft groen en bereikbaar

Foto: Progressief Ermelo

Anders dan mensen misschien zouden kunnen denken, maar de politiek zit niet stil tijdens de coronacrisis. Progressief Ermelo (PE) in ieder geval niet, zo is op te maken uit een persbericht van de progressieven.

Gele narcissen
Zo zijn vrijdagmiddag 20 maart de vaste planten gepoot op de PE rotonde Horsterweg/Klinkertlaan. Progressief Ermelo doet sinds september 2019 het onderhoud van deze rotonde. Op gepaste afstand van elkaar, 1,5 meter minimaal, waren 5 fractie- en bestuursleden blij even buiten aan de slag te kunnen. De in het najaar gepote bloembollen bloeien inmiddels volop en de gele narcissen brengen gedachten aan verkiezingscampagnes naar boven.

Het voldoet voor nu
De fractie meldt het volgende: om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn alle bijeenkomsten en vergaderingen voor de gemeenteraad en de fractie voorlopig opgeschort. Dit betekent niet dat er niet gewerkt wordt, want via de vooral thuiswerkende collegeleden en medewerkers van het gemeentehuis worden er nog steeds nieuwe raadsvoorstellen, informatie-memo’s en andere ‘zaken die gelezen moeten worden’ in Notubox (het digitale werksysteem voor de gemeenteraad) geplaatst. Het werk voor onze fractie gaat op deze manier toch nog een beetje door. Overleggen doen we via de mail, WhatsApp of per telefoon; niet ideaal, maar het voldoet voor nu.

Bereikbaar
Wij raadsleden zijn uw volksvertegenwoordigers en willen daarom goed bereikbaar zijn voor u als inwoner van Ermelo, ook in bijzondere tijden zoals deze, ook wanneer er geen bijeenkomsten of vergaderingen zijn. Wilt u iets met ons bespreken, delen of ons ergens op attenderen? Neemt u dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] De contactgegevens van de individuele PE-raadsleden vindt u op onze website www.progressiefermelo.nl (zie menu ‘mensen’).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden