VVD Ermelo gemeenteraadsfractie krijgt versterking

Foto: VVD Ermelo

De VVD-fractie in de gemeenteraad van Ermelo is na het zomerreces goed van start gegaan. Twee trouwe fractie-ondersteuners worden in oktober beëdigd tot fractievertegenwoordigers en krijgen daarmee namens de VVD-fractie spreekrecht in de beeldvormende en oordeelvormende rondetafelgesprekken op het gemeentehuis. De VVD fractie versterkt zich met Piet Wolman en Gert Jan Brouwer. Daarmee wordt de man-vrouw-verhouding in de VVD fractie gelijkwaardig.

Dit bericht VVD Ermelo.

Piet Woltman
Gemeente-financiën is een complex, belangrijk en moeilijk te doorgronden aspect van de kaderstellende en controlerende taken van de gemeenteraad. Piet Woltman (72) is een voormalig CEO van verzekeringsmaatschappijen in en buiten Nederland. Hij is als vrijwilliger penningmeester van Alzheimer Nederland, afdeling Noordwest-Veluwe. Als fractie-ondersteuner is hij sinds najaar 2017 nauw betrokken bij de oordeelsvorming binnen de VVD-fractie, met name op financieel gebied. Piet Woltman zal op woensdagavond 2 oktober door de gemeenteraad formeel worden beëdigd tot VVD fractievertegenwoordiger.

Gert Jan Brouwer
Gert Jan Brouwer (54) is CEO van Frontline Rigging Consults B.V., een bedrijf tot overal in de wereld grote evenementen faciliteert. Het hoofdkantoor bevindt zich in De Meern. Gert Jan Brouwer is geboren en getogen in Ermelo, woonachtig aan de Zeeweg. Daarnaast is hij secretaris van de Vereniging van Evenementen Makers VVEM. Sinds najaar 2017 ondersteunt Gert Jan Brouwer de VVD-fractie. Op 16 oktober wordt hij formeel beedigd door de gemeenteraad tot VVD fractievertegenwoordiger.
Hij zal vooral op duurzaamheid en klimaat zijn bijdrage leveren, maar is daarnaast ook op andere dossiers inzetbaar. Ondernemers zijn immers doeners.

De VVD raadsleden, Herma van der Weide-van ’t Hof en Monique van den Broek, zijn buitengewoon verheugd met deze versterking. In de afgelopen 2 jaren is een vertrouwensband ontstaan die de goede samenwerking in de toekomst garandeert.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden