Hoe ziet JOUW toekomstig Ermelo eruit?

Foto: Gemeente Ermelo

In Ermelo zijn er mooie plannen en grote ambities. Dit kost veel geld. De gemeenteraad moet de komende maanden hierover belangrijke keuzes maken. Want alle ambities volgen is alleen mogelijk als er meer geld bijkomt. Voordat de raad keuzes maakt, wil de raad de inwoners graag bij deze afwegingen betrekken: het gaat namelijk ook over jouw geld! De gemeenteraad gaat op 7 mei a.s. in gesprek met iedereen die dat wil.

Dit bericht de Raadsgriffie van de gemeente Ermelo donderdag 25 april.

De raad is nieuwsgierig hoe inwoners aankijken tegen de verschillende taken van de gemeente en de samenhang hiertussen. Verspreid over verschillende locaties gaan raadsleden en inwoners in gesprek over de vraag ‘Waar moet de gemeente Ermelo zich mee bezig houden?’. Geef je liever je mening online, dan kan dat. Tussen 6 en 11 mei staat er een onlinevragenlijst op de gemeentesite klaar, zo kan iedereen meedoen!

Als alle informatie verzameld en geanalyseerd is vindt de daadwerkelijke kerntakendiscussie plaats. Dan gaan de raadsleden met elkaar in debat om te bepalen wat de belangrijkste taken van de gemeente Ermelo zijn. Dit is een openbaar raadsdebat, waarbij iedere inwoner welkom is. Zo werken we samen aan een Mooi Ermelo.

  • Houd de website, de krant en/of de sociale media in de gaten voor nieuwe updates, de gespreksmomenten (tijd/locatie) met raadsleden of de digitale tool en na afloop de terugkoppeling.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden