Twee kandidaten uit Ermelo vertegenwoordigen SGP bij verkiezingen voor Provinciale Staten en het Waterschap

Foto: SGP

Morgen, woensdag 20 maart, zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. De SGP heeft als enige partij 2 kandidaten uit Ermelo op de lijst staan. Dat zijn Leo van der Velden op nummer 25 en Teus Bleijenberg op nummer 27.

Dit bericht de SGP.

Het persbericht vervolgt: ‘We staan aan de vooravond van de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. Verkiezingen die in het teken staan van de landelijke politiek en de gebeurtenissen van de laatste dagen. Het is geen vanzelfsprekendheid dat mensen gaan stemmen, laat staan dat iedereen weet wie hen goed kan vertegenwoordigen in Arnhem. Het is erg belangrijk dat ons dorp en onze regio goed zijn vertegenwoordigd in het provinciaal bestuur’.

Stemadvies
Kandidaat Leo van der Velden licht toe: “Voor diegene die de afgelopen week getwijfeld hebben over mijn keuzes voor woensdag wil ik u bij deze het enige echte stemadvies geven”:

  • ‘Stem ook nu toekomstgericht! Stem SGP!’

Toelichting:

Leo van der Velden
Leo van der Velden is wethouder in Ermelo, met in zijn portefeuille: Economie, Werkgelegenheid en arbeidsmarktbeleid, Participatiewet, Inkoopbeleid, Openbare ruimte, Duurzaamheid en Milieu, Water, Algemeen bestuur Omgevingsdienst Veluwe.

Teus Bleijenberg
Teus Bleijenberg is rundveespecialist/accountmanager en heeft verschillende bestuursfuncties.

Reacties

article
42179
Morgen, woensdag 20 maart, zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. De SGP
https://ermelo.nieuws.nl/gemeenteraad/20190319/twee-kandidaten-uit-ermelo-vertegenwoordigen-sgp-bij-verkiezingen-voor-provinciale-staten-en-het-waterschap/
2019-03-19T21:49:10+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/03/19214847/12EN-SGPPS.jpg
Politiek