CDA Ermelo schuift aan in wijk Oost

Foto: CDA Ermelo

Gisteravond, dinsdag 26 februari, kwamen buurtbewoners uit wijk Oost samen in de Goede Herderkerk, op uitnodiging van het CDA Ermelo, om te praten over de wijk.

Dit bericht CDA Ermelo.

Wat speelt er?
Zo’n twee keer per jaar organiseert de partij het zogenoemde ‘aanschuiven in de wijk’. Het doel van deze bijeenkomsten is om samen met inwoners en betrokken van organisaties uit de buurt in gesprek te gaan, om te horen wat er speelt in de buurt. Dit keer nam fractievertegenwoordiger Robert Huurnink het voortouw: “Dit was de eerste keer dat ik het mocht organiseren. Ik woon zelf in Oost, maar toch kwamen er vanavond nieuwe dingen op tafel.”

Pannenkoeken
Voorafgaand aan de gesprekken wordt een gezamenlijke maaltijd genuttigd. De pannenkoeken werden met smaak opgegeten en zorgden voor een informele en gezellige sfeer. Nadat de magen waren gevuld, barstten de gesprekken los.

Uiteenlopende onderwerpen
Huurnink: “Er werd gesproken over veel uiteenlopende onderwerpen. Van de scheve stoepen aan de Hoge Wal en de hoge snelheden die werden gereden op de Tijmlaan, tot groenonderhoud en hondenpoep. Al deze zaken worden in een verslag gezet en daarna gaat de fractie kijken welke zaken politiek kunnen worden opgepakt”.

Passende afsluiting
Het CDA Ermelo is voornemens om de volgende aanschuiven in de wijk nog voor de zomer te organiseren. Het initiatief wordt gewaardeerd en de aanwezigen praten niet alleen over de zaken die beter kunnen. Een van de aanwezigen had de meest passende afsluiting van de avond, om aan te geven hoe mooi het is om in de wijk te wonen: “What I love most, is living in Oost.”

Reacties

article
41854
Gisteravond, dinsdag 26 februari, kwamen buurtbewoners uit wijk Oost samen in de Goede Herderkerk, op
https://ermelo.nieuws.nl/gemeenteraad/20190227/cda-ermelo-schuift-aan-in-wijk-oost/
2019-02-27T11:45:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/02/27114507/09EN-Oost.jpg
Politiek