Ermelo-Liberaal: ‘Kiezers bedankt! Wij gaan door!’

Foto: Eigen foto

526 stemmen zijn er uitgebracht op Ermelo-Liberaal met de Gemeenteraadsverkiezingen 2018. Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft, hartelijk bedanken voor hun stem en hun vertrouwen in ons, onze partij en onze standpunten.

Dit schrijft Ermelo-Liberaal in een persbericht.

Op de voet volgen
Uiteraard hadden wij gehoopt en gerekend op een zetel in de Gemeenteraad 2018 – 2022. Helaas is dit niet gelukt. Hiervoor waren 649 stemmen nodig. Ermelo-Liberaal zal het nieuwe College en de Gemeenteraad op de voet blijven volgen en indien nodig kritische vragen stellen. Wij zullen ons blijven inspannen voor een beter en toekomstbestendig Ermelo voor jongeren, gezinnen en toeristen, met onze speerpunten en verkiezingsprogramma 2018 – 2022 “Werken aan een toekomstbestendig Ermelo” als leidraad. Uw stem is niet verloren!

Opnieuw meedoen
Ermelo-Liberaal wil in 2022 weer meedoen met de verkiezingen en gaat zich de komende tijd inzetten om de partij uit te breiden, gesprekken te voeren met burgers en maatschappelijke organisaties om zo een vinger aan de pols te blijven houden met wat er leeft in Ermelo. Hoe dan ook streven wij ernaar om over vier jaar stevig in de raad te komen. De komende jaren zullen wij dan ook onze standpunten en visie voor Ermelo en daarmee úw stem op diverse manieren blijven laten horen. Uw stem is gehoord!

Denk mee!
De komende vier jaar staat er veel te gebeuren in en rond Ermelo, zoals de ontwikkeling van vliegveld-Lelystad, de realisatie van Strand Horst, verduurzaming, verbouwing gemeentehuis, de komst van 20 windmolens in Ermelo, een nieuw Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP), de invoering van de omgevingswet in 2020 en nog veel meer …..Belangrijke zaken die invloed hebben op de toekomst van Ermelo en daarmee úw leefomgeving!

  • Wellicht wilt u meedenken en -praten met ons, laat het ons dan weten. U kunt mailen naar [email protected]. Wij horen graag uw mening over de toekomst van Ermelo.

Désirée Meijsen
Lijsttrekker Ermelo-Liberaal
2 april 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen