Ermelo-Liberaal doet mee aan Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Foto: Ermelo-Liberaal

Nadat Désirée Meijsen op 27 oktober de VVD Ermelo-fractie verliet en een zelfstandige partij startte, heeft zij nu het besluit genomen om met haar nieuwe partij Ermelo-Liberaal mee te doen aan de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Dit bericht Désirée Meijsen, fractievoorzitter Ermelo-Liberaal.

Dankzij veel steunbetuigingen is er volop vertrouwen om zich ook na de Gemeenteraadsverkiezingen in te blijven zetten voor de inwoners van Ermelo. Meijsen: “Met de steun en inzet van enkele personen die mij helpen met het fractiewerk is de energie volop aanwezig om door te gaan. De sfeer is prima en er is onderling vertrouwen.”

“Als lokale liberale partij wil Ermelo-Liberaal steeds, in samenspraak met burgers en andere partijen, op zoek gaan naar de beste oplossingen voor de Ermelose samenleving. Op dit moment zijn we hard bezig met de oprichting van de vereniging en alles wat daarbij komt kijken”, aldus Meijsen. “Er is een voortvarend bestuur, dat op vrijdag 8 december de Statuten van de vereniging zal ondertekenen bij de notaris.”

  • Naar verwachting zullen het verkiezingsprogramma en de speerpunten van Ermelo-Liberaal na de feestdagen via sociale media bekend gemaakt worden.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden