Artikel over zondagrust SGP Ermelo te kort door de bocht

Foto: ermeloschefrietzaak.nl

Het artikel Zondagrust wordt speerpunt van SGP Ermelo-verkiezingsprogramma dat donderdag 6 juli is geplaatst blijkt te kort door de bocht.

Genuanceerder
De zondagrust wordt inderdaad één van de speerpunten van de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De gepubliceerde tekst over De Ermelosche Frietzaak ligt echter wat genuanceerder zegt SGP-fractievoorzitter Leo van der Velden.

Hieronder volgt de letterlijke tekst die handelde over de zondagrust.

“De Ermelose Frietzaak ging vorig jaar na het behalen van een 1e plaats in de prestigieuze AD Friettest ook op zondag open, de logica hiervan ontging ons. Dit jaar behaalde de ondernemer echter een 2e plaats, we hadden de hoop dat hij daarop de deuren van zijn patatzaak op zondag weer zou sluiten. Dit bericht heeft ons echter nog niet bereikt.

Voorzitter, de zondagsluiting van de winkels is voor ons een aangelegen punt. Mijn collega Snoek heeft daar gisteren in het kader van Calluna ook het nodige van gezegd. Natuurlijk is het niet met een schaartje te knippen wat er wel en wat er niet geoorloofd is op zondag, maar het is onze vaste overtuiging dat het God’s wijze bedoelingen zijn om ons een rustdag te geven. Laten we het koesteren! Voor ons zal het DV zeker een van de speerpunten zijn in de campagne.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen