Vrienden van Calluna Ermelo erg blij met recreatief bad in nieuwe zwembad

Foto: 'Vrienden van Calluna'

Vrienden van Calluna is blij met het besluit van de gemeenteraad voor een nieuw zwembad mét recreatief gedeelte. Dat laat een woordvoerder weten.

Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

Protest
“Vanaf het begin was er veel protest tegen de bouw van een sober zwembad. Een aantal burgers vormden de actiegroep ‘Vrienden van Calluna’, die in oktober 2015 in een enquête de bezoekers om hun mening vroeg. Daarbij bleek, dat 100% van de bezoekers koos voor renovatie, zodat het recreatief deel behouden zou blijven.

Veel steun
Steeds meer werd duidelijk, dat er gekozen zou worden voor een verhuizing van het zwembad. ‘Vrienden van Calluna’ speelde hierop in door ook bij een nieuw te bouwen zwembad te pleiten voor een recreatief gedeelte en kregen daarvoor veel steun. Er werd contact gezocht met de politieke partijen om steun te krijgen.

Grote blijdschap
Het uiteindelijke besluit werd met grote blijdschap ontvangen door het personeel van Calluna, de aanwezige bezoekers van het zwembad en de ‘Vrienden van Calluna’. Het hele plan moet nog uitgewerkt worden, maar Ermelo houdt een zwembad met recreatief deel, zoveel is nu zeker.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen