VVD Ermelo benoemt Yuri Visser tot lijsttrekker

Foto: VVD Ermelo

De ledenvergadering van de VVD heeft Yuri Visser tot lijsttrekker benoemd voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Dit bericht VVD Ermelo dinsdag 27 juni.

De 37-jarige liberaal is de laatste vier jaar binnen de VVD actief geweest als fractievolger, secretaris en waarnemend bestuursvoorzitter. In die laatste functie is hij opgevolgd door Hans van Zetten.

Vernieuwing en verjonging
Met zijn benoeming tot lijsttrekker hebben de VVD-leden in Ermelo gekozen voor vernieuwing en verjonging van het politiek leiderschap. Yuri Visser is in het dagelijks leven als zelfstandig ondernemer de beheerder en oprichter van de online geschiedenismagazine Historiek.net. Hij woont sinds 1988 in Ermelo; op dit moment met echtgenote Lilian en dochter Anne aan de Van Veldhuijsenweg 19.

Het verschil maken
Yuri Visser: “Het is mijn ambitie om van de VVD Ermelo dé liberale volkspartij te maken, met een sterke achterban die niet alleen volgt maar actief meedoet. Ik wil bouwen aan een sterk liberaal team dat door hechte samenwerking echt het verschil maakt in Ermelo. Een team dat politiek bedrijft dichtbij de inwoners en organisaties in Ermelo.”

Kwaliteiten
De VVD Ermelo kent Yuri Visser als iemand die in staat is mensen te verbinden, duidelijke doelen te formuleren en gezamenlijk toe te werken naar resultaten.

Verkiezingsprogramma VVD Ermelo
In september stelt de VVD Ermelo het verkiezingsprogramma 2018-2022 vast en in november worden de overige volksvertegenwoordigers op de kieslijst aangewezen. De gemeenteraadsverkiezingen vinden op 21 maart 2018 plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen