Café De Veluwe toneel van ongedwongen feestje BurgerBelangen Ermelo

Ongedwongen, speels en gezellig mét geanimeerde gesprekken. Die ingrediënten typeerden Het Feest voor Democratie dat BurgerBelangen Ermelo vrijdagavond 17 maart vierde in Café De Veluwe. 

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Snuffelstage
Gestoken in het appelgroen met het logo van de lokale politieke partij prominent op hun borst, werden de gasten meer dan hartelijk verwelkomd door vertegenwoordigers van BurgerBelangen Ermelo. Voor feestgangers was het meteen de gelegenheid om kennis te maken met vers bloed binnen de lokale partij; Luuk van Beek en Jiska Wijnen. Sinds enige tijd lopen ze mee met de partij als een soort van snuffelstage om hun politieke talenten te ontdekken. Per slot van rekening kan BurgerBelangen Ermelo in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar versterking gebruiken.

Lonken
Hoewel nog niets vaststaat kan Jiska Wijnen zich voorstellen dat zij bestuurlijke taken voor BurgerBelangen oppakt. Puur om haar leidinggevende kwaliteiten die zij dagelijks inzet bij Van Buuren Opleidingen. “Bovendien houd ik ervan mezelf te ontwikkelen, zoals ik altijd door middel van studeren heb gedaan.” Luuk van Beek zei al eerder misschien wel te willen lonken naar een plaats op de verkiezingslijst. Hij is namelijk van mening dat de politiek meer naar de burgers moet luisteren. Een feit vindt Luuk waar hij zich wellicht voor wil inzetten.

Voetjes van de vloer
Het feestje werd muzikaal opgeluisterd door Ermeloërs Martin Williams en DJ Yade, zodat ook de voetjes nog even van de vloer kwamen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen