Vervolg wijkplan voor Ermelo Oost: doe ook mee aan een werksessie

De bewonersavond van eind januari krijgt een vervolg.
De bewonersavond van eind januari krijgt een vervolg.
Foto: archief Leefbaarheidsteam

Het Leefbaarheidsteam nodigt bewoners van wijk Oost uit zitting te nemen in een werksessie(s). Doel is om te komen tot een wijkplan voor Ermelo Oost.

Dit bericht het Leefbaarheidsteam.

Thema’s
Aanleiding van de uitnodiging is de derde wijkbijeenkomst die het Leefbaarheidsteam eind januari heeft gehouden in de Brasserie van de woonzorgcentrum Amaniet, in wijk Oost van Ermelo. Daar zijn in een aantal groepen de vier eerder opgehaalde thema’s die leven in de wijk, verder met elkaar besproken.

Concrete plannen en doelen
In het wijkplan wordt een agenda opgesteld door bewoners en andere betrokken partijen, waar concrete plannen en doelen voor de wijk worden opgenomen. Bij andere partijen kan je denken aan scholen, boa’s of een beleidsmedewerker van de gemeente, maar andere partijen zijn ook goed mogelijk. Het Leefbaarheidsteam zorgt ervoor dat partijen een uitnodiging ontvangen.

Van harte welkom
De thema’s zijn verdeeld over een aantal werksessies waarbij je van harte welkom bent. De sessies worden begeleid door het leefbaarheidsteam. Je kunt kiezen om aan één of meerdere sessies deel te nemen. De werksessies vinden plaats in de Amaniet aan de Varenlaan 129. Inloop van 19:15 uur, de werksessie begint om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur.

Data werksessies

  • 30 maart werksessie: Voorzieningen
  • 30 maart werksessie: Omgeving
  • 13 april werksessie: Omzien naar elkaar/ontmoeten
  • 20 april werksessie: Verkeersveiligheid

Laat je weten of je er bij bent? Dat kan worden doorgegeven aan het volgende e-mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen