Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe is het nieuwe loket voor inwoners

Foto:

Inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen vanaf 1 maart 2023 bij het nieuwe Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe terecht.

Dit bericht de gemeente Ermelo.

Na een Europese aanbesteding is het Regionaal Energieloket de partij die het nieuwe gemeentelijke en regionale duurzaamheidsloket namens de regiogemeenten verzorgt. Per 1 maart is daarom afscheid genomen van het duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Informatie en advies
Vanaf 1 maart is Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe hét startpunt voor inwoners die willen verduurzamen. Het nieuwe gemeentelijke én regionale loket helpt inwoners met informatie en advies over energie besparen en klimaatadaptatie.

Meer, lager, beter 
Het is belangrijk om inwoners te blijven stimuleren en helpen om in en rond het huis duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Of het nu gaat om energie besparen, verduurzamen of de eigen omgeving klimaatbestendig inrichten. Het draagt allemaal bij aan klimaatdoelstellingen. En, het brengt inwoners meer comfort, een lagere energierekening en een beter klimaat voor nu en volgende generaties.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen