Winnaar naam nieuw sportcentrum in Ermelo geeft prijs weg

Foto: gemeente Ermelo

De gemeente Ermelo en Interactie Sportbedrijf Ermelo schreven eerder onder inwoners een prijsvraag uit voor de naam van het nieuwe sportcentrum. Donderdag 12 mei is de naam op feestelijke wijze bekendgemaakt: ‘Sportcentrum Zanderij’.

Dit bericht de gemeente Ermelo.

Duidelijk en helder
De selectiecommissie en het college van burgemeester en wethouders maakten deze keuze uit 50 inzendingen. “Wij vinden deze naam in al zijn eenvoud duidelijk en helder omdat het verwijst naar de prachtige locatie waar we het sportcentrum gaan bouwen”, aldus Leo van der Velden. “Met de komst van ‘Sportcentrum Zanderij’ zijn er voor onze inwoners nog meer mogelijkheden om binnen en buiten te sporten op ‘Sportpark De Zanderij’.

De winnaar staat zijn prijs af
De winnaar die graag anoniem blijft, vroeg of het mogelijk was zijn prijs af te staan aan Vluchtelingenwerk. “Wij vonden dit een prachtig gebaar en zochten contact met Vluchtelingenwerk Ermelo. Zij gingen op zoek naar een geschikt gezin voor de prijs: een 60-badenkaart voor het hele gezin. Directeur van Interactie Mark Broere reikte de badenkaart uit aan een Afghaans gezin dat sinds 4 jaar in Ermelo woont.”

Bouwwerkzaamheden
De schop gaat deze maand dan eindelijk in de grond. “We gaan de bouw volgen en plaatsen regelmatig foto’s en video’s op onze communicatiekanalen. Ook gaan we inloopmomenten op de bouw organiseren voor inwoners. Tot die tijd blijft Calluna voor u open. Alle gebruikers en medewerkers van Interactie kijken uit naar de realisatie van het nieuwe sportcentrum Zanderij. Waarin we iedereen in een eigentijds sportcentrum optimaal kunnen faciliteren. Dit draagt bij aan een Energiek Ermelo. We verheugen ons erop een grote diversiteit aan sporters, supporters en bezoekers te ontvangen”, aldus Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen