Op locatie Van Den Berg Parket Ermelo komt nieuwe winkel en 4 appartementen

Foto: via gemeente Ermelo en Van den Berg Parket

Het college van B&W heeft de omgevingsvergunning verleend voor de locatie Stationsstraat 39 te Ermelo. De winkel waar Van Den Berg Parket sinds 7 jaar huist, wordt uitgebreid en erboven komen 4 appartementen.

Op zoek naar tijdelijke locatie
Volgens Henk van den Berg van Van Den Berg Parket die het pand huurt van de eigenaar, zijn er al sinds langere tijd plannen voor deze locatie. Nu het er dan daadwerkelijk van komt zal hij op zoek moeten naar een tijdelijk locatie voor zijn bedrijf. Want dat hij na de verbouwing terugkeert naar de huidige locatie staat volgens hem vast. Uitzien naar een tijdelijke locatie kan echter pas zodra zeker is wanneer de datum van de bouwwerkzaamheden bekend is.

‘Mooie upgrading’
Het plan voor de locatie Stationsstraat 39 past volgens het college in zijn geheel in het vastgestelde bestemmingsplan. Er is dan ook geen reden de gevraagde omgevingsvergunning te weigeren, zo valt te lezen in de achterliggende stukken. Daarnaast spreekt het college van een ‘mooie upgrading’ van de locatie. “Het lijkt erop dat er nu daadwerkelijk mee begonnen wordt.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden