Wie puzzelt mee met wethouder Klappe aan omgevingsvisie Ermelo?

Wethouder Laurens Klappe.
Foto: Gemeente Ermelo

Wethouder Laurens Klappe doet vandaag, woensdag 6 januari, de eerste ansichtkaart omgevingsvisie op de bus. De kaart in de vorm van een puzzelstuk is een uitnodiging om mee te doen aan de online vragenlijst over de omgevingsvisie van Ermelo. De komende dagen valt de kaart bij inwoners op de mat.

Dit bericht de gemeente Ermelo.

“De omgevingsvisie kun je zien als een puzzel van Ermelo waar iedereen een stukje aan kan leggen”, zegt Laurens Klappe, wethouder omgevingswet. “Deze puzzel maken we met elkaar. In de omgevingsvisie beschrijven we wat we echt belangrijk vinden voor Ermelo. We gebruiken deze toekomstvisie om richting te geven aan alle plannen en initiatieven in onze gemeente.”

U zoekt een allround installatiebedrijf? Bedrijven, overheden en particulieren schakelen ons graag in!

Uw mening
Op Ermelo komen grote en belangrijke vraagstukken af. Denk aan de energietransitie, de klimaatadaptatie, duurzaamheid, een gezonde leefomgeving en de omgevingskwaliteit. Allerlei vragen die als een puzzel in elkaar moeten passen. Wethouder Klappe: “We hebben als gemeente Ermelo natuurlijk al veel bestaand beleid en plannen. In de omgevingsvisie komen deze samen en leggen we verbindingen. Daarom vragen we om uw mening.”

Puzzel mee
Om zoveel mogelijk meningen op te halen heeft de gemeente een online vragenlijst opgesteld die iedereen kan invullen. Deze vragenlijst staat op www.ermelo.nl/puzzelmee Onder de deelnemers aan de vragenlijst verloot de gemeente Ermelo puzzels met de tekening van de omgevingsvisie. Wethouder Klappe:”We zijn benieuwd welke ontwikkelingen u het belangrijkste vindt. Ik waardeer het wanneer u daarover mee wilt denken.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden