Gemeente Ermelo houdt nieuwjaarsbijeenkomst 2021 digitaal

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Geen gezellige mensenmassa in het gemeentehuis begin januari 2021 zoals op bijgaande archieffoto van een eerder gehouden nieuwjaarsreceptie. Helemaal geen klapzoenen om elkaar een gelukkig, voorspoedig en gezond nieuwjaar toe te wensen. Door de coronamaatregelen moet de gemeente Ermelo haar nieuwjaarsbijeenkomst een keer overslaan. In plaats van een bijeenkomst in het gemeentehuis wordt er een digitale versie gehouden.

Speciaal
Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle inwoners en ondernemers uit voor deze speciale online bijeenkomst. Deze is op maandag 4 januari van 19.00 uur tot ongeveer 19.45 uur, en is te bekijken via de website www.ermelo.nl Iedereen kan de bijeenkomst vanaf de eigen computer, tablet of smartphone bijwonen.

U zoekt een allround installatiebedrijf? Bedrijven, overheden en particulieren schakelen ons graag in!

Het nieuwe jaar inluiden
In een 45 minuten durend programma wil het college samen met de Ermelose bevolking het nieuwe jaar inluiden. Er is een gevarieerd programma gemaakt. Met een aantal verrassende onderdelen tussendoor van Ermelose bodem. Dit alles is vooraf coronaproof opgenomen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden