Wat mag er in de toekomst ontwikkeld worden in Horst & Telgt?

Wethouder Laurens Klappe.
Foto: Gemeente Ermelo

Het college van burgemeester en wethouders heeft in samenwerking met de buurtvereniging een ontwikkelingsperspectief voor Horst en Telgt opgesteld. Hiermee is een verdiepingsslag gemaakt op het buurtplan Horst en Telgt dat in 2015 samen met de buurt is opgesteld. Dit ontwikkelingsperspectief moet nog door de gemeenteraad worden vastgesteld.

Dit meldt de gemeente Ermelo in een persbericht.

Haalbaar?
Het ontwikkelingsperspectief helpt de gemeente en de gebruikers van het gebied om te beoordelen of een initiatief wel of niet haalbaar is. Het maakt het mogelijk voor initiatiefnemers om met voorstellen te komen die passen bij het gebied, terwijl de ruimtelijke en landschappelijke kwaliteit van het gebied bewaard en waar mogelijk verbeterd wordt.

U zoekt een allround installatiebedrijf?

Informeren
De gemeente en de buurtvereniging willen graag de inwoners over het resultaat informeren. In verband met de recente coronamaatregelen is het echter niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Daarom wordt via de gemeentelijke website en de website van de buurtvereniging Horst en Telgt, een informatiefilmpje het ontwikkelperspectief geplaatst.

Filmpje
In dit filmpje wordt uitgelegd wat er met de input vanuit de informatiebijeenkomst van 5 maart 2020 is gedaan en op welke wijze het ontwikkelingsperspectief in de toekomst wordt ingezet.

  • Klik HIER voor het filmpje
  • Klik HIER voor een uitgebreide toelichting
  • Klik HIER voor een kaart

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden