Gemeente Ermelo steekt ondernemers een hart onder de riem met kaartje

Foto: Grietje-Akke de Haas

Ook achter de webkrant ermelo.nieuws.nl zit een eigen ondernemer. Iemand die net als iedereen, ondernemer of niet, te dealen heeft met de gevolgen van de coronacrisis. De dagelijkse berichtgeving blijft, maar is anders dan voor de coronacrisis. Vooral de evenementen, activiteiten en andere gebeurtenissen die zoveel sjeu aan het dagelijkse leven geven van iedereen, en nu niet zijn toegestaan, worden erg gemist. Gelukkig blijven er genoeg lichtpuntjes over die de moeite waard zijn om over te schrijven. Evenzogoed is het een verrassing om op de Dag van de Ondernemer, vrijdag 20 november, een kaartje in de bus te krijgen van de gemeente Ermelo met als opschrift: Trots op jou!.

Juist dit jaar
De achterzijde vermeldt dat de afzenders: wethouder Leo van der Velden, bedrijfsfunctionaris Roelof Prins en Jolande Combee-Paulus van de Bedrijvenkring Ermelo, juist dit jaar ondernemers in Ermelo in het zonnetje willen zetten.

Zwaar
Zij menen te weten hoe zwaar de huidige situatie is voor veel ondernemers vanwege de coronacrisis. Maar ook zou het volop kansen bieden. In welke situatie ondernemers ook zitten, het drietal zegt trots te zijn op ondernemers in Ermelo. Bovendien wordt daar waar mogelijk de ondernemers een helpende hand geboden in deze moeilijke tijd.

Genoeg stof voor de media
Gekscherend bedoeld natuurlijk, maar met de perikelen rond de politieke en bestuurlijke conflicten en onvrede de afgelopen maanden, gaf de gemeente Ermelo de media genoeg stof om over te schrijven. Wie wil weten wat de gemeente Ermelo voor u als ondernemer kan betekenen kan kijken op www.ermelo.nl/ondernemen-in-ermelo

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden