Welzijn Ermelo biedt Helpende Handen in coronatijd

Foto: Welzijn Ermelo

In deze tijd van corona heeft Welzijn Ermelo als vangnet Helpende Handen bedacht. Want de tweede golf aan coronabesmettingen is opnieuw een flinke klap voor veel mensen. Zij hebben het zwaar nu de maatregelen opnieuw aangescherpt zijn en komen de deur niet of nauwelijks meer uit. Daarnaast is er een steeds groter wordende groep mensen die in (thuis)quarantaine zitten.

Dit bericht Welzijn Ermelo.

“Bij Welzijn Ermelo begrijpen we dat het voor al die mensen lastig kan zijn om niet buiten te komen.┬áMisschien zijn er onvoldoende boodschappen in huis of moet de hond uitgelaten worden. Of zijn er andere ongemakken of problemen die u dagelijkse leven sterk be├»nvloeden. Samen met de gemeente Ermelo is een vangnet bedacht voor hulp in deze tijd namelijk Helpende Handen.

Voor hulp vragen kunt uw bellen met Welzijn Ermelo via het telefoonnummer 0341-567000. De medewerkers van Welzijn Ermelo vragen wat de problemen zijn en samen met u wordt gekeken naar een oplossing bij Welzijn Ermelo, gemeente Ermelo of een andere organisatie.”

‘Naast hulp vragen kunt u ook hulp bieden. Ook dan komen de medewerkers van Welzijn Ermelo graag met u in contact!’

Informatie
Voor meer informatie bel met Welzijn Ermelo, 0341-567000 of email: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden