Gemeente Ermelo verlengt contracten Jeugdhulp

Foto: Archief

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 28 juli besloten de huidige contracten voor Jeugdhulp te verlengen tot en met december 2021. Zo kan er toegewerkt worden naar een nieuwe aanbesteding per 1 januari 2022.

Dit bericht de gemeente maandag 3 augustus.

Geen gevolgen
De verlenging van de contracten heeft geen gevolgen voor inwoners. Voor hen verandert er nu niets. Door nu de contracten met een jaar te verlengen wordt de inkoopstrategie voor de nieuwe aanbesteding zorgvuldig vormgegeven. Met deze verlenging lopen ook de contracten gelijk met het contract van pleegzorg en kan de overgang naar een nieuwe inkoop in een keer gemaakt worden.

In 2018 zijn er contracten voor jeugdhulp afgesloten door de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde. Alle inkoopcontracten zijn afgesloten vanaf 1 januari 2018. De contracten voor Ambulant en Verblijf lopen in december 2020 af, maar hebben nog de optie om te verlengen. Daar wordt dus nu gebruik van gemaakt. De contracten voor Pleegzorg lopen door tot december 2021.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden