Weekmarkt Ermelo gaat vooralsnog door, wel in afgeslankte vorm

Foto: Gemeente Ermelo

De weekmarkt op dinsdag in Ermelo gaat vooralsnog door, aangepast aan de gestelde maatregelen vanuit de rijksoverheid. De markt wordt wel ruimer opgezet, zodat er meer afstand is tussen de verschillende verkoopkramen.

Dit bericht de gemeente Ermelo maandag 23 maart. 

Alleen marktkraamhouders met voedsel
In verband met de landelijke nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus gaat de weekmarkt in Ermelo vooralsnog door, maar wel in afgeslankte vorm. Om meer ruimte te creëren voor het houden van voldoende afstand. tussen mensen worden de kramen ruimer opgezet. Zoals tijdens de landelijke persconferentie van maandagavond is aangegeven worden markten nog toegestaan vanwege hun rol in de voedselketen. Vanuit dit oogpunt en de eerdere maatregelen om afstand te houden, zijn alleen marktkraamhouders die voedsel verkopen nog aanwezig op de weekmarkt.

Tenminste 1,5 meter afstand
Burgemeester Baars roept iedereen op om tijdens de weekmarkt tenminste 1,5 meter afstand te houden van elkaar, de hygiënemaatregelen in acht te nemen en na aankopen gelijk weer naar huis te gaan. Heb je klachten van verkoudheid, koorts, hoesten of keelpijn, blijf dan thuis! Wij rekenen op je flexibiliteit en medewerking.

  • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen, houd deze pagina in de gaten voor updates.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden