Check website gemeente Ermelo voor alle updates over het coronavirus

Foto: Archief

De gemeente Ermelo publiceert wanneer nodig updates rond het coronavirus die betrekking kunnen hebben op alle inwoners en ondernemers.

  • Zo treft de gemeente Ermelo voor ondernemers versoepelde maatregelen op het gebied van de gemeentelijke belastingen en heffingen.
  • Daarnaast geeft de gemeente Ermelo geen updates meer over het aantal besmettingen. Reden is dat de GGD NOG geen dagelijkse update meer geeft van het aantal besmettingen in de regio NOG. Door het veranderde testbeleid is de dagelijkse update geen complete weergave meer. Het aantal besmettingen geven zij door aan het RIVM. Zij maken daarmee een overzicht voor heel Nederland.
  • Ook wordt door de nieuwe coronamaatregelen tot en met zaterdag 4 april geen oud papier opgehaald en ingezameld op de daarvoor bekende inleverpunten. Dat heeft de Vereniging Oud Papier Aktie Ermelo (OPA) besloten omdat deze het verantwoord vindt haar vrijwilligers bloot te stellen aan besmettingsrisico. De gemeente Ermelo roept inwoners op oud papier droog op te slaan.

Klik HIER voor al het nieuws van de gemeente Ermelo over het coronavirus.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen