Deze foto werd het nét niet bij foto-expositie nieuwjaarsreceptie gemeente Ermelo

Bezoekers aan de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Ermelo, donderdagavond 9 januari, konden uit bijna 50 foto’s hun 2 favorieten kiezen. Foto’s die waren ingezonden door inwoners om mee te dingen naar de titel van het mooiste plaatje van Ermelo.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Markante verschijning
Het gros van de foto’s verbeeldden de omgeving van Ermelo in al haar glorie. Foto’s die zich mochten verheugen op veel stemmen. Niettemin oogstte de foto van Soeresh Kanhai ook veel bewonderende blikken. Hij had namelijk kunstenaar Jan Peter van Aalst geportretteerd, onder meer bekend van Stichting Ermelo’s Kunstcollectief (StEK). En juist deze kunstenaar maakt Ermelo net dát stukje mooier om zijn markante verschijning en prachtige schilderijen.

15 meer dan nummer 2
De prijs voor het mooiste plaatje van Ermelo ging echter naar Margo Bogers-Raats die een mystiek ogend plaatje schoot op Landgoed Staverden met als titel ‘Ochtendrit’. Zij kreeg 56 stemmen voor haar schitterende foto, 15 meer dan nummer 2.

Wil jij nooit meer dik zijn?

‘Dringen geblazen’
Het was overigens ‘dringen geblazen’ bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Ermelo. Wat alles te maken had met de beperkte ruimte dit jaar omdat het gemeentehuis wordt verbouwd. Daarom had de organisatie deze keer voor de opzet van een foto-expositie gekozen, in plaats van traditioneel een thema met bijbehorende kraampjes te koppelen aan de receptie.

Nieuwjaarstoespraak
In zijn nieuwjaarstoespraak blikte burgemeester André Baars terug op 2019 en vooruit naar 2020. Klik HIER voor de toespraak.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden