Sportcoryfeeën maken zich sterk voor Nieuw Sportcentrum Ermelo

Foto: Gemeente Ermelo

De voorbereidingen voor de bouw van het Nieuwe Sportcentrum Ermelo zijn in volle gang. Wethouder Van der Velden heeft het initiatief genomen om plaatselijke sportcoryfeeën te betrekken bij het Nieuwe Sportcentrum.

Dit bericht de gemeente Ermelo woensdag 12 juni.

Goed meegedacht
Zoals u ziet op bijgaande foto is dit gelukt en wordt er goed meegedacht over invulling van ‘Een Leven Lang Sport en Bewegen’. Op de foto v.l.n.r: Hans van Zetten (ambassadeur), Kees van de Bunte (ambassadeur), Mark Broere (directeur InterActie – sportbedrijf Ermelo), Leo van der Velden (wethouder), Laurens Klappe (wethouder), Evert ten Napel (ambassadeur) Jaap de Vries (ambassadeur).

Multifunctionaliteit
Momenteel wordt de aanbesteding voor de bouw van het Sportcentrum voorbereid. Naast deze bouwkundige zaken gaat het uiteindelijk om een juiste invulling van het Nieuwe Sportcentrum met activiteiten voor de inwoners van Ermelo. Bewegingsonderwijs, recreatiesport, breedtesport en wedstrijdsport komen samen in het Nieuwe Sportcentrum van Ermelo. Multifunctionaliteit is hierbij een belangrijke pijler.

Ambassadeurs
De ambassadeurs gaan bijdragen aan activiteitenontwikkeling en uitstraling van het Nieuwe Sportcentrum. Zij zijn al twee keer bij elkaar geweest om van gedachten te wisselen over de toekomst. Als voorzet is al een missie geformuleerd door Hans van Zetten: ““Het nieuwe Sportcentrum wil voor iedereen in en om Ermelo een overdekte ontmoetingsplaats zijn met een uitdagend en divers sportaanbod om een leven lang veilig en met plezier te werken aan een gezonde geest en een gezond lichaam.”

Meer informatie
De verenigingen, gebruikers en de inwoners worden na de zomervakantie verder geïnformeerd over de voortgang van de uitwerking van de plannen. Op www.ermelo.nl/nieuwsportcentrum houden we u op de hoogte van de stand van zaken.

In oktober 2018 heeft de gemeenteraad gekozen voor nieuwbouw van een zwembad en sporthal in Ermelo op de Zanderij als vervanging van sportcomplex Calluna. Het beheer en exploitatie van het Nieuwe Sportcentrum zal worden verzorgd door het gemeentelijk sportbedrijf InterActie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden