Mark Broere directeur van sportbedrijf InterActie Ermelo

Mark Broere (links).
Foto: Gemeente Ermelo

Het Ermelose Sportbedrijf InterActie dat op 1 januari 2019 van start ging, heeft een directeur aangetrokken. Mark Broere, oud professioneel volleyballer, trad per 1 maart 2019 in dienst. Mark heeft zijn sporen in de sportbranche niet alleen verdiend als topsporter maar ook door het bekleden van meerdere (management) functies in de branche.

Dit bericht de gemeente Ermelo.

Interim-directeur Paul Louwerse droeg vanochtend in het sportcafé van sportcomplex Calluna de symbolische sleutel van InterActie aan hem over.

Warm en actief welkom
Medewerkers van InterActie gaven hun kersverse directeur een warm en actief welkom. Hij werd samen met Siem Keijzer, verantwoordelijk voor de exploitatie van InterActie, gelijk in het diepe (zwembad) gegooid voor een zwemtest. En op de tandem fiets bezochten zij de verschillende locaties van InterActie.

Over InterActie
InterActie beheert en exploiteert per 1 januari 2019 de sportaccommodaties in Ermelo en geeft uitvoering aan gemeentelijk sportbeleid. InterActie stimuleert ook sport, bewegen en een gezonde leefstijl. “Sport heeft van nature een geweldige economische en maatschappelijke verbindende kracht”, vertelt de nieuwe directeur. “InterActie heeft een uitdagende en belangrijke rol om Ermelo met sport en bewegen gezonder, vitaler en socialer te maken. Ik kijk er dan ook met veel plezier naar uit om daar samen met alle medewerkers en partners nog verder invulling aan te gaan geven.”

Meer informatie
Meer informatie over InterActie staat op www.ermelo.nl/sportbedrijf Het eerste jaar is een overgangsjaar waarin de tijd wordt genomen voor de invlechting van de drie deelnemende stichtingen (Stichting Dindoa, Stichting SSE en Stichting Triade) en voor een zorgvuldige taakverdeling.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden